Panelhegn

Et stabilt og robust hegn

Panelhegn

Fordele ved panelhegn

Hos Køge Hegn kan du få professionel hjælp til opsætning et panelhegn på din ejendom. Vi tilbyder en bred vifte af panelhegn i forskellige materialer og design, og er derfor sikre på vi har en løsning, der vil passe perfekt til din smag og stil. Da et panelhegn er både kraftigt og sikkert, anvendes det typisk af steder hvor sikkerheden skal være høj og hvor hegnet skal kunne tåle lidt mere end normalt. Med et panelhegn vil du altså blandt andet opleve følgende fordele:

 • Lang holdbarhed
 • Høj sikkerhed
 • Flere designmuligheder

Vores erfarne montører vil sørge for en effektiv og pålidelig montering, hvilket sikrer, at dit panelhegn vil stå stærkt og holde i mange år fremover. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af panelhegn.

Vil du høre mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tag erfarne folk med på råd

Vi har mange års erfaring med både reparation og opsætning af panelhegn for både private, erhverv, foreninger og institutioner, og står derfor altid klar til at yde kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dit nye panelhegn. Hvis ikke du endnu er sikker på hvilken type hegn, der er det rette for dig og dine behov. Så tager vi hjertens gerne en uforpligtende snak, så vi i fællesskab kan finde frem til den rette løsning til dig.

Få et panelhegn skræddersyet ud fra dine ønsker og behov

Hvis du ønsker at få opsat et panelhegn omkring haven, boldbanen, institutionen, legepladsen eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Så udarbejder vi en skræddersyet løsning, som dækker alle dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 25 55 51 23 eller via e-mail på kogehegn@gmail.com. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et svar på din henvendelse.

Vil du vide mere?

Skriv til os

 • Godt håndværk

  Hos Køge Hegn går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti for er flot og langtidsholdbart resultat hver gang.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi lytter altid til dine ønsker i forbindelse med en opgave. På denne måde kan vi sikre at du ender med den korrekte løsning, som passer perfekt til dig og dine behov.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en grundig og gennemsigtig dialog undervejs, således at du altid er opdateret mens projektet skrider frem.