Kort om firmaet

Køge Hegn

Køge Hegn

Hegn, byg & anlæg

Vi går højt op i tilfredse kunder & høj kvalitet

Hos Køge Hegn har vi over 13 års erfaring med arbejde inden for hegn, byg og anlæg.

I september 2020 blev Hegnseksperten-Køge Hegn ApS opkøbt af Allan Michelsen og Kim Hansen, og firmaet blev derefter omdøbt til Køge Hegn med binavnene Byg & Anlæg. Firmaet er altså med nye folk bag roret.

Vi har over 9 års erfaring inden for det grønne arbejde, som inkluderer bl.a. træfældning, beplantning, belægning og generel vedligeholdelse af områder. Derudover har vi over 30 års tømrererfaring, hvor 12 af årene er som selvstændig tømrer.

Vi har et stort sortiment af forskellige hegnstyper, og vi kan tilpasse produkterne efter dine ønsker. Vi garanterer altid et flot resultat med mange års levetid.

Vil du høre mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

På vores hjemmeside har vi sat et mindre sortiment op af det hegn, vi monterer. Kontakt os derfor endelig, hvis du ønsker andre hegnstyper eller produkter. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Med vores professionelle hegnsmontører, de korrekte maskiner og redskaber, og den viden, vi kan hente om kabler i undergrunden, er du garanteret en enestående service og topklasseløsninger.

Vi kan varetage de fleste faggrupper inden for håndværk, og ellers har vi gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med løsningen. Derfor er vi i stand til at tilbyde en totalløsning og varetage hele opgaven for dig.

Hos Køge Hegn er kunden altid i centrum, og vi fokuserer på god kommunikation, godt håndværk og god tillid. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Skriv til os

  • Godt håndværk

    Hos Køge Hegn går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti for er flot og langtidsholdbart resultat hver gang.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker i forbindelse med en opgave. På denne måde kan vi sikre at du ender med den korrekte løsning, som passer perfekt til dig og dine behov.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en grundig og gennemsigtig dialog undervejs, således at du altid er opdateret mens projektet skrider frem.