Komposithegn

En nem og vedligeholdelsesfri løsning

Komposithegn

Hvorfor er komposithegn et populært valg?

Komposithegn har de senest år vundet indpas i de danske haver, da komposithegn er et vedligeholdelsesfrit hegn, der kombinerer det bedste fra træ og plastik.
Komposithegn er fremstillet af en blanding af plast og træfiber, hvilket giver komposithegnet det æstetiske udtryk af træ, men med den holdbarhed og vedligeholdelsesfrihed, der følger med plastmaterialer. I Køge Hegn tilbyder vi opsætning af komposithegn i en række forskellige stilarter og designs, så du kan vælge det, der passer bedst til din have og indretning. Giv din have et moderne og vedligeholdelsesfrit hegn med vores komposithegn.

 • Vedligeholdelsesfrit
 • Har en lang holdbarhed
 • Miljøvenligt

Et komposithegn er lavet af genbrugsmateriale, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder indenfor komposithegn, så står vi i Køge Hegn klar til at hjælpe dig.

Vil du høre mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kompetent rådgivning

For os er det vigtigste at du ender med en løsning, som du er er glad og tilfreds med, ikke blot nu men også flere år ud i fremtiden. Derfor gør vi en dyd ud af at rådgive og vejlede dig, så du bliver klædt på til at tage det rette valg. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og finder derefter en løsning, som passer til dette samt dit budget. Du er derfor i trygge hænder med os på holdet, når du skal have hjælp til opsætning af komposithegn.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt komposithegn

Uanset om du går og drømmer om et nyt komposithegn eller en helt anden slags hegn til at afgrænse din ejendom, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med både råd og vejledning, således at du ender med den rette løsning, der dækker dine ønsker og behov. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 25 55 51 23 eller via mail på kogehegn@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Vil du vide mere?

Skriv til os

 • Godt håndværk

  Hos Køge Hegn går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti for er flot og langtidsholdbart resultat hver gang.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi lytter altid til dine ønsker i forbindelse med en opgave. På denne måde kan vi sikre at du ender med den korrekte løsning, som passer perfekt til dig og dine behov.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en grundig og gennemsigtig dialog undervejs, således at du altid er opdateret mens projektet skrider frem.