Industrihegn og -porte

Industrihegn og -porte

Køge Hegn

Opsætning af industrihegn og -porte

Hos Køge Hegn kan vi opsætte alt inden for industrihegn og -porte. Det gælder bl.a. skydeporte, almindelige porte samt porte med eller uden elektronik.

Sikringshegn benyttes ofte ved udendørsarealer, hvor der ønskes ekstra skærpet sikkerhed.

Der findes masser af løsninger inden for industriporte- og hegn, og vi er eksperter i områdesikring uanset om det gælder hegn til virksomheder eller til private. Vi hjælper dig med at føle tryghed i både dit hjem og din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker industrihegn eller industriporte hos dig. Vi ser sammen på området og finder den bedste løsning for dig.

Vil du høre mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Køge Hegn

Speciallavede hegn i alle højder

Vil du beskytte din virksomhed bedst muligt? Vi kan hjælpe dig!

Hos os er din sikkerhed af højeste prioritet, og derfor kan vi levere speciallavede hegn til lige netop din virksomheds ønsker og behov.

Der er flere faktorer, som kan overvejes, når det kommer til at få det bedst mulige industrihegn, men her er de to vigtigste.

For det første er højden af hegnet en vigtig faktor til at beskytte din ejendom fra uvedkommende. Logisk nok er det sværere at bryde ind, jo højere et hegn, du har opsat. Hos Køge Hegn opsætter vi alt fra 4 meter op til 8 meter høje industrihegn, så overvej, hvad din virksomhed har brug for.

En anden overvejelse er, om du skal have pigtråd på dit hegn. Pigtråden opsættes øverst på hegnet typisk med flere rækker pigtråde. Udover at kunne gøre skade virker pigtråden afskrækkende og dermed præventivt. Pigtrådshegn er kategoriseret som et farligt hegn, reguleret under hegnsloven. Vores rådgivere og montører er helt skarpe på hegnsloven og materialer, så du kan trygt lægge dit hegn i deres kyndige hænder.

Til sidst kan en skydeport fuldende sikkerheden i din indhegning. Her kan du vælge mellem en manuel og en automatisk skydeport. Vi anbefaler en automatisk skydedør, da det gør det ekstra sikkert at udføre adgangskontrol, uden at du skal ud for at åbne porten manuelt.

Ring til os i dag og få professionel vejledning af vores hegnsmontører.

Vil du vide mere?

Skriv til os

  • Godt håndværk

    Hos Køge Hegn går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti for er flot og langtidsholdbart resultat hver gang.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker i forbindelse med en opgave. På denne måde kan vi sikre at du ender med den korrekte løsning, som passer perfekt til dig og dine behov.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en grundig og gennemsigtig dialog undervejs, således at du altid er opdateret mens projektet skrider frem.