Boldhegn og sportshegn

Boldhegn og sportshegn

Opsætning af boldhegn og sportshegn

Hos Køge Hegn tilbyder vi professionel opsætning af bold- og sportshegn til alt fra fodboldbaner til tennis og golf.

På en boldbane og sportsbane er det essentielt at have et hegn, som kan holde bolden og spillet inde for et lukket område. Hegnet skal derfor have en hvis højde, og samtidig kunne tåle, at der bliver sparket og slået en bold op ad det – flere gange også med fuld kraft.

Vi tilbyder opsætning af slidstærke bold- og sportshegn af alle størrelser til alle typer sportsgrene. så I kan holde gang i jeres boldspil.

Er det på tide at I får sat et nyt hegn op? Vi sidder klar til at løse opgaven. Kontakt os uforpligtende, så aftaler vi en tid, hvor vi kan komme forbi og besigtige jeres boldbane. Sammen finder vi den bedste løsning for jer. Vores besøg er ganske gratis.

Vil du høre mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvilket boldhegn kræver jeres sportsgren?

Når I skal vælge et hegn til sin boldbane, kan I vælge imellem forskellige typer boldhegn, såvel som højder.

Forskellige typer af sportsgrene stiller bestemte krav til boldhegnet, som skal tages højde for. Højden er selvfølgelig det første, I skal tage højde for.

Standard boldhegn er imellem 3 meter til 6 meter, men bestemte typer sport benytter højere hegn, som f.eks. golf, hvor 8-12 meter kan være aktuelt. Hvis der er brug for et hegn til en fodboldbane, så er der oftest forskel på højden baseret på hvilke dele af banen, som der er tale om. Målene er oftest 4 meter i siderne og 6 meter i målenderne.

Udover højden så kan I anvende forskellige typer af hegn.

Før i tiden blev der kun brugt fletværk til boldbaner, men i dag er man gået mere over til panelhegn, da det bedre kan tåle, at der bliver spillet bold op af det.

Med mere end 13 år inden for hegn, er det vores klare anbefaling at vælge panelhegn, men vi laver også fletværk, hvis det er det, som I ønsker.

Panelhegn fås både i tyndt og tykt materiale, hvor det tykke oftest bruges til profesionelle boldbaner.

Har I brug for et solidt og stærkt bold- og sportshegn? Ring til os på telefon 25 555 123 eller skriv til kogehegn@gmail.com.

Vil du vide mere?

Skriv til os

  • Godt håndværk

    Hos Køge Hegn går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, hvilket er din garanti for er flot og langtidsholdbart resultat hver gang.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker i forbindelse med en opgave. På denne måde kan vi sikre at du ender med den korrekte løsning, som passer perfekt til dig og dine behov.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en grundig og gennemsigtig dialog undervejs, således at du altid er opdateret mens projektet skrider frem.